Deze steen brengt harmonie en balans. Het bevordert succes en geluk. Het maakt creatief en productief waardoor deze steen uitstekend geschikt is om te dragen tijdens studie, examens of projecten.

De Red Tiger eye helpt bij angsten, fobieën en overprikkeling. Ook werkt hij sterk aardend waardoor je weer midden in je energie komt te staan.

Sterrenbeeld: Leeuw en Tweelingen

Zebra Jaspis
Groene Zebra Jaspis

Deze steen werkt beschermend en aardend. Het maakt eerlijk en oprecht. Het stimuleert jouw organisatorische vaardigheden en snel denken.

Groene Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Sterrenbeeld: Maagd

Grijze kwarts

Deze halfedelsteen heeft een sterk aardende en beschermende werking. Het beschermt het spirituele leven en geeft positieve energie. Het geeft u inzicht in omstandigheden die uw harmonie verstoord.
De steen versterkt uw concentratievermogen om zo tot betere resultaten te komen van datgene waar u mee bezig bent.

Sterrenbeeld: Tweelingen en Schorpioen

Botswana Agaat

Botswana Agaat werkt beschermend en troostend. Het ondersteund bij eenzaamheid, stress, piekeren en depressieve gedachten. Deze halfedelsteen kan helpen obsessieve ideeën los te laten.

Botswana Agaat is uitermate geschikt voor gevoelige mensen en kinderen die worden belast met angst en spanningen.

Het kan helpen je het grotere geheel te laten zien en helpt je hiermee vooruit komen als je denkt vast te zitten.

Sterrenbeeld: Schorpioen en Vissen.

Grijze picture jaspis

Deze halfedelsteen bevat in zijn beelden een boodschap uit het verleden voor degenen die de Picture Jaspis kunnen lezen. Het kan verborgen gevoelens van schuld, haat en liefde aan het licht brengen. Zelfs mogelijke gevoelens uit vorige levens.
Wanneer de onderdrukking is opgeheven wordt het als een terloopse les ervaren. De steen geeft troost en biedt het hoofd aan angsten.

Sterrenbeeld: Ram, Maagd, Schorpioen en Kreeft.

Labradoriet

Deze steen reinigt en versterkt de aura. Het beschermt tegen negatieve energieën en mensen. Hierdoor is de steen erg geschikt voor sensitieve mensen.

Het helpt contact te maken met hogere energieën en helpt je ook weer veilig terug te keren naar het nu. Deze steen is perfect om te dragen tijdens meditatie en andere spirituele activiteiten.

Sterrenbeeld: Leeuw, Schorpioen en Boogschutter.

Lapis Lazuli
Lapis Lazuli

Deze steen is de steen van verlichting, inzicht en wijsheden. Het heeft een verhelderende werking op ons brein, vooral het geheugen en het verwerken van informatie. Het werkt kalmerend en stimuleert onze spirituele ontwikkeling. Vriendschappen en relaties worden door deze steen bevordert.

Sterrenbeeld: Maagd en Boogschutter

Astrophyliet

Deze halfedelsteen activeert je dromen en biedt ‘ware dromen’over het pad van je ziel.
Het herinnert je eraan waar deuren sluiten er ook weer deuren open gaan. Hij bevordert gevoeligheid voor aanraking en is dus nuttig bij massage of acupressuur.

Sterrenbeeld: Schorpioen

Rode Jaspis
Rode Jaspis

Deze halfedelsteen staat onder andere voor het reinigen van de aura. Ook laat hij je dromen en visioenen herinneren. Ook heeft de rode Jaspis een helend vermogen op chakra’s die uit balans zijn.

Het bevordert reizen naar andere dimensies en helpt om weer veilig terug te keren.

Het vergroot de liefde voor de medemens en bereidheid om iets voor anderen te doen.

Sterrenbeeld: Schorpioen en Ram

Blauwe Amozoniet

Amazoniet helpt je jouw leven weer in  eigen handen te nemen. Jouw leven weer in de juiste richting te sturen. Het leert je een probleem vanuit verschillende gezichtpunten te bekijken, zodat je de juiste stappen kunt nemen om deze ongewenste situatie op te lossen.

Het geeft een boost aan jouw wilskracht.

Sterrenbeeld: Maagd

Tijgeroog rood
Mahony Obsidiaan

Mahony Obsidiaan werkt zuiverend en geeft kracht. Het is een sterk inzichtgevende steen die persoonlijke ontwikkeling ondersteund. Deze halfedelsteen werkt als een spiegel die zeer heftige emoties kunnen oproepen. Het kan dus een zeer confronterende steen zijn.

Verder is deze steen een goede aarde steen die geschikt is voor spirituele werkers die zo nu en dan aarding kunnen verliezen.

Sterrenbeeld: Weegschaal

Sodaliet

Sodaliet verminderd onrust en geeft inzicht in jezelf. Het helpt je trouw te blijven aan jezelf, jouw ideeën  en geeft meer zelfvertrouwen. Het geeft je een gevoel van vrijheidsdrang en helpt je de waarheid durven uiten.

Sterrenbeeld: Maagd en Boogschutter

Lavasteen

Deze steen verenigt de energie van vuur en aarde waarbij de aardse energie het vuur iets tempert waardoor er innerlijke rust kan ontstaan.
Het maakt sterk en volharden en geeft je het doorzettingsvermogen om een plan te verwezenlijken. Omdat deze steen ook overtollige energie afvoert,
vergroot het je persoonlijke kracht op een zachte, uitgebalanceerde manier.

Sterrenbeeld: Stier, Maagd en Steenbok

Bronziet

het is een aardende en beschermende steen. Het werkt opbeurend en bevordert wilskracht, moed, zelfvertrouwen en assertiviteit. Het geeft een gevoel van innerlijke rust en harmonie en helpt je controle krijgen in een situatie of levensfase. Het is een krachtige beschermer tegen vervloekingen en stuurt de negatieve energie terug naar de zender.

Sterrenbeeld: Weegschaal

Aquamarijn

Deze steen werkt kalmerend en verkoelend, maar ook scherp en doelgericht. Het brengt het lichaam en het hoofd in balans en zorgt voor een opgewekte houding.

Een prima steen om te dragen bij alle vormen van communicatie zoals bij lesgeven of spreken voor een groep. De steen werkt ook ondersteunend bij hoogsensitiviteit en stimuleert de spirituele ontwikkeling.

Sterrenbeeld: Tweelingen.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van de liefde in al zijn vormen. Niet alleen romantische liefde, maar ook de liefde voor vrienden, familie, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het helpt je om liefde te geven, maar zeker ook om liefde te durven ontvangen.

Deze steen bevordert tolerantie, vergeving en compassie voor zowel jezelf als anderen. Het kalmeert boosheid en angst en bevordert geestelijke rust en emotionele genezing bij verlies en trauma’s.

Sterrenbeeld: Stier, Weegschaal en Kreeft.

Unakiet

Deze halfedelsteen werkt kalmerend, aardend en inzichtgevend. Hij brengt inzichten uit het verleden over de oorzaak van blokkades en helpt zich los te maken van oude manieren van doen die niet meer wenselijk zijn.
Unakiet brengt emotioneel evenwicht met spiritualiteit, brengt geduld en sterkt de mindset.

Sterrenbeeld: Schorpioen

Onyx mat

De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen.

Sterrenbeeld: Steenbok

Zwarte Obsidiaan

Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven.

Sterrenbeeld: Schorpioen en Steenbok