MCM Gedenksieraden Almere uw partner voor een persoonlijk gedenksieraad.

Wij zijn persoonlijk en betrokken en nemen graag de tijd om voor u een uniek gedenksieraad te creëren.

Gedenksieraden Almere

MCM Gedenksieraden is een jong familiebedrijf met veel ervaring in de juweliersbranche. 
Wij merken dat er langzaam steeds meer vraag komt naar gedenksieraden. Niet alleen naar traditionele gouden en zilveren sieraden maar ook meer trendy en stoer.

Wij hebben voor deze vraag een aantal unieke sieraden ontwikkeld, waarmee u  uw dierbare in uw eigen stijl kunt gedenken.

Soorten gedenksieraden

In ons assortiment hebben wij vooral assieraden en vingerafdruksieraden. Hiermee draagt u een blijvende herinnering aan een overleden dierbare met u mee.

Ook bieden wij een aantal herinneringssieraden waarmee u bijvoorbeeld een blijvende herinnering de geboorte van uw kind of kleinkind kunt laten vervaardigen.

Naast traditionele gouden en zilveren sieraden bieden bij een breed assortiment aan nieuwe trendy materialen voor deze sieraden:

Paracord

Leer

Kralen

Edelstaal

Bedelarmbanden

Cord

Veel van onze sieraden zijn handgemaakt. Daardoor biedt het voor u de mogelijkheid om uw eigen smaak volledig tot uiting te laten komen in uw gedenksieraad.
Met onze ervaring kunnen wij u heel goed adviseren in de mogelijkheden.

Combinaties

MCM gedenksieraden Almere biedt een unieke combinatie van sieraden. Zo kunt u meerdere dierbaren gedenken of kunt u een dierbare op meerdere manieren met u mee dragen. Onze kralen armbanden zijn prachtige te combineren met een paracord of leren armband. Of een cord armband past heel hoed bij een stalen armband. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij staan voor u klaar om u te adviseren

Wat bieden wij u

Gedenksieraden zijn zeer persoonlijk. Naast advies bieden wij u de mogelijkheid om bij de vervaardiging van uw sieraad aanwezig te zijn. Wij zijn gevestigd in Almere,waar u van harte welkom bent. 
Wij vinden het ook geen probleem om een afspraak bij u thuis te maken voor de vervaardiging van uw assieraad. 
Voor vingerafdrukken is dit helaas niet mogelijk vanwege de schadelijkheid van de laser, vooral voor uw ogen.

Heeft u persoonlijke wensen of vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.